recensies

actueelHallo Hubert,

Bedankt voor je bruisende presentatie vanochtend bij TalentPlus!Wat zegt een mens over een mok, en wat zegt een mok over een mens: Ben je een mokkend mens als je mokken leuk vindt? Waarom drinkt die ene aftandse mok toch het lekkerst, en waarom vind je die ene mok foeilelijk en de andere een kunstwerk?
De Kunstreiziger praat over mokken, de materialen, het proces van bakken tot de technieken van de kleuren aan toe.
En opeens zie je dat een mens net als een mok is: ieder met een eigen proces, eigen kleuren, een eigen verhaal én ieder maakt bewust of onbewust een keuze voor een mok.Spiegelend en beschouwend, en met zoveel kennis en enthousiasme gebracht, waardoor je voor altijd anders naar mokken kijkt!
Nooit geweten dat iemand na ruim een uur over mokken te vertellen, je achter kan laten met het gevoel dat je nóg meer wilt weten…

Annick Mulder

Met veel plezier heb ik geluisterd naar het verhaal van Hubert Luimes over mokken. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en ook als je aan het begin van zijn voordracht niets met mokken hebt, raak je er toch oprecht in geïnteresseerd. Hubert heeft veel kennis over vormen en kleuren, productieprocessen en over de verschillen in mokken uit diverse landen. Daarmee is zijn verhaal boeiend en onderhoudend. Ik heb me geen moment verveeld. Kortom: echt een aanrader!

Hans Berens

Hoi Hubert,

Het allerleukste vond ik van de workshop dat je zo veel kan vertellen over zoiets simpels en alledaags als een mok.’

Dorien

Afgelopen Augustus 2016 hebben we Hubert uitgenodigd met zijn voorstelling “De Mokkende Mokken”
Ik was verbaasd en positief verrast wat Hubert wist te vertellen over de mee gebrachte mokken. Bij iedere mok
heeft hij wel een aansprekend verhaal en zijn enthousiasme is aanstekelijk en mooi te zien. Het is qua entertainment, maar zeker ook educatief een aanrader.

Frank Brouwer

Hoi hubert,

Jee man, eindelijk heb ik je site bekeken ! Wat ontzettend goed is die , kleur, tekst, video/foto , uitleg ,iets over jezelf. goed hoor !!Jou laatste presentatie mocht ik ook bijwonen, hoe jij eruit ziet met je koffers echt top ! Dan het verhaal. het grappige is doordat je het persoonlijk maakt, je blijft luisteren dat vind ik knap.

Ga zo door en tot de volgende keer  !!!!

Silke

Leerzaam én boeiend, dat lijkt mij de juiste combi voor een goede presentatie.De kunstreiziger maakt dit zeker waar, vooral doordat hij een begenadigd verhalenverteller is.Van begin tot eind weet hij de aandacht vast te houden, door zijn enthousiasme, zijn prachtige outfit die perfect past bij zijn mobiele tentoonstelling en door het publiek actief bij zijn verhalen te betrekken.Voor een leuk en origineel feestje moet je Hubert uitnodigen!

Annette Jansen

Wilt u ook een leuke recensie plaatsen op de website. Mail deze naar: info@kunstreiziger.nl

kvk:

69077851

email:

info@kunstreiziger.nl

telefoon:

0630735003